beats by dre cheap

Kucamo na vrata zaboravljenih zakona

"Protivprirodni blud

Član 186.

Za protivprirodni blud između lica muškog pola, učinilac će se kazniti zatvorom do dve godine."

U komentaru slijedi:

"...Sporno je šta treba podrazumevati pod pojmom protivprirodnog bluda. Po nekim (...) je svako uvlačenje uda u telo (immisio membri in os). Pod drugom mišljenju (...) treba podrazumijevati samo pederastiju, tj. uvlačenje uda u čmar (coitus per anum)."

Kulminacija ili, ako vam je draže, vrhunac:

"(...) Kod izvesnih lica vršenje protivprirodnog bluda je urođena anomalija u njihovom seksualnom životu. Njihovo jedino seksualno iživljavanje vrši se samo i jedino u protivprirodnom bludu. Kod drugih lica vršenje protivprirodnog bluda je stečena perverzija i znak je njihove izopačenosti u polnom životu. (...)
U pogledu prve kategorije lica, ukazuje se da je besmisleno kažnjavanje tih lica. Njih treba tretirati kao bolesna lica koja treba lečiti, a ne kazniti. U pogledu ostalih lica smatra se da je protivprirodni blud jedna socijalno-nezdrava pojava koju treba suzbijati. Ali se postavlja pitanje da li se ovo može suzbiti kaznom ili kojim drugim merama."

Kao svojevrsni antiklimaks: "Protivprirodni blud sa ženskim licem ne smatra se kao krivično delo bilo da se radi o protivprirodnom bludu između samih ženskih lica, bilo između ženskog lica i muškog lica (?!)."


Za nas zbunjene srbokomuniste koji smo na to sve pederoljubivi islamofobi ostaje nekoliko pitanja.

1.Zašto Krivični zakon naše komunističke Jugoslavije iz 1951. propisuje zatvorsku kaznu za homoseksualce kad je poznato da smo mi saveznici na projektu rušenja svih moralnih vrijednosti?

2.Zašto su braća muslimani potpali pod srbokomunističku propagandu i prihvatili koncept 'drugih mera' koje im je beogradska vremenska kapsula ostavila u amanet?

3.Zašto stubovi bošnjaštva ostaju pri stavu spram gorenavedenih njih da su to bolesnici koje treba liječiti?

4.Nije li ovo potvrda da su stubovi zaostali u odnosu na poststaljinističku Jugoslaviju skoro 60 godina?

5.Na kraju krajeva, kako je moguće da su srbokomunistički zakonodavci primjenili isto pravilo na lezbijstvo koje postoji kod Jevreja i u islamu? Jevreji izričito kažu da lezbijski seks nije seks jer nema snošaja dočim Kur'an spominje Lutov narod koji umjesto ženama prilazi muškarcima, ali nigdje ne spominje da ista zabrana vrijedi i za žene koje prilaze drugim ženama.

6.Pitanje na koje mi autor komentara vjerovatno ne bi mogao odgovoriti iz bioloških razloga: WTF je protivprirodni blud između ženskog i muškog lica?

Ništa o svemu, sve o ničemu...
http://popobawa.blogger.ba
15/03/2009 16:29