beats by dre cheap

Pred izbore u Hrvatskoj...

...vidjeh poster Damira Kajina "Svi za mnom!" Ne znam zašto, ali me obris njegove glave na tom posteru podsjeća na druga Maoa.

Za nadati se da ima bolje higijenske navike od tog Kineza...

Što se kandidata tiče, Boris Dežulović ih je briljantno secirao u svojoj kolumni za Globus. Što se matematičkih pokazatelja tiče, zasad najbolje šanse ima Ivo Josipović no pitanje je koliko ima glasova u "rezervoaru" za drugi krug. Ne treba zaboraviti kako je i Mate Granić bio gotovo jednako bezbojan i favorizovan u anketama pred prve izbore po Tuđmanovom bijegu pred Hagom u Had. Gledajući neki od njegovih spotova, u prvi momenat nisam uspio vidjeti ko je to na ekranu ko se reklamira. Dok nije progovorio.

Ko god pobijedio na izborima u Hrvatskoj, ne vjerujem da će se drastično promijeniti politika prema BiH. Bilo bi dobro da pobjednik svakako ne bude luburićofil Hebrang koji je psihički opterećen tragičnom smrću svog oca. Takvu smo dvojicu na Balkanu imali devedesetih (v. slučaj Tuđman i slučaj Milošević) i ne bih htio riskirati da nam se takvo nešto opet ponovi. Hebrang teško može uspjeti jer za platformu ima deklarativnu osudu i fašista (protiv kojih se njegov otac borio do '45.) i komunista (što je njegov otac bio dok nije smaknut nakon što se deklarisao kao Staljinov pristalica) dok je Tuđman htio (i uglavnom uspio) upregnuti i jedne i druge u svoj aparat.

Ništa o svemu, sve o ničemu...
http://popobawa.blogger.ba
22/12/2009 22:45